TALÁLKOZZUNK A SZERVEZŐ BIZOTTSÁGGAL

XVI. MAGYAR KULTURÁLIS TALÁLKOZÓ

Tizennyolc hónappal ezelőtt történt. Az Ausztráliai Magyar Szövetség felkérésére a New South Wales-i Magyar Szövetség rendezi meg a XVI. Ausztráliai Magyar Kulturáls Találkozót 2017 január 4-9 között.  Megalakult a Szervező Bizottság, mely az idők folyamán néhány személlyé zsugorodott csupán.  Ettől függetlenűl töretlen erővel – óvatos, megfontolt előrelátással, kisebb, nagyobb nehézségekkel ugyan – az előkészítő munka legaprólékosabb mozzanatait is kidolgozva haladtunk előre a megvalósításig.

Átgondolva az előző Találkozók eseményeit, hibáit, a haladó idők változását, elhatároztuk, hogy az eddigiektől kissé eltérő, de a hagyományok alapján kialakult találkozók szellemét figyelembe véve rendezzük azt meg. Tizennyolc hónapon keresztül ha esett, ha fújt kéthetenként ült össze a Bizottság és az előre beütemezett tervnek megfelelően lépésről-lépésre valósítottuk meg a hat napos, minden igényt átölelő programot.

Lefoglaltuk a koncert, a szinház és az előadótermeket, meghívtuk úgy Magyarországról, mint Ausztráliából a politikusokat, előadókat, majd a koncerteken fellépő különböző műfajhoz tartozó művészeket. Az egyetemen lefoglalt épületek rövid séta távolságban vannak a szálláshelytől.

Hirdetéseink nem csak egész Ausztrália magyarságához jutottak el, de lesznek vendégeink Új Zealandból, Amerikából, Canadából, Hawaii-ból, Olaszországból és természetesen Magyarországról.

Együtt a szereplőgárda. Büszkék, egyúttal hálásak vagyunk mindazoknak a hivatásos előadó művészeknek, történelmi, irodalmi és tudományos előadóknak akikből egy kisebb hadseregnyi szereplő gárda állt össze. A gazdag választékból minden korosztály válogathat igényei szerint. Hívunk és várunk mindenkit egy felejthetetlenűl szép és gazdag programokban bővelkedő kulturális találkozóra Sydney-ben.

Hálát említve, mindenek előtt hálás köszönetünket fejezzük ki védnökeinknek, szponzorainknak, akik biztak bennünk és anyagilg segítették a találkozó megvalósulását, sikerét. Védnökök anyagi támogatása nélkűl nem lenne Találkozó.

Kiemelten köszönetünket fejezzük ki a Magyar Élet hetilapnak, kik a kezdetektől helyet adtak a Találkozó információi közlésére. HÁLÁS KÖSZÖNETÜNK érte.

A Találkozó sikere érdekében várjuk további védnökök jelentkezését.

A már védnökséget vállalók ha a Hajó kirándulásra, László Attila koncertre, vagy a Szinházra szeretnének még jegyet venni – mint azt az előzőekben is jeleztük – árengedményben részesűlnek. Védnökséget továbbra is lehet vállalni január 4-ig.

Védnöki díj egy személyre $200

Védnökség további befizetése: Commonwealth Bank, HCNSW-TALALKOZO ACCOUNT

Account Number: 1131 1917, BSB: 062 016

Csekk befizetés esetén kérjük a csekk hátulján, vagy levélben elküldeni: nevet, címet, telefonszámot úgy az átvételi elismervény, mint a jegyek továbbítása céljából. További információk Titkárság: email: rmagdi@optushome.com.au

Telefon: 02-9645-3917 Mobil: 0404 118 902, Cim: 26 McClelland Str. Chester Hill NSW 2162

A Találkozó Főszervezője Bárány Márta OAM BEM és munkatársai minden magyar honfitársnak KEGYELEMTELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS ISTENTŐL ÁLDOTT BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.