Penny Pavlakis énekes

Penny Pavlakis és a Ten Sopranos

Eredeti, Világszínvonalú és Gyönyörű

Őszintén mondhatjuk, hogy a Tíz Szoprán együttes Ausztrália legkiválóbb női együttese, amely legjobban érvényesíti Penny Pavlakis énekesnő mindent megdöntő tehetségét. Penny repertoárjának széles skálája az operától a könnyű zenéig terjed. Penny nemzetközi sikereket aratott és díjakat nyert mind klasszikus mind könnyű zenei versenyeken a világ minden sarkában – Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában – olyan versenyeken, ahol a bírálati szempontokat a puszta tehetségre és vokális képességre helyezték, nem kizárólag a televízió képernyőjére.
Penny a világ minden részén több mint ezer alkalommal lépett fel operai főszerepekben és koncert színpadokon. A zene világában mindenütt elismerést nyert mint az ‘Énekesek Énekese’, aki sokéves kemény hangképzői munkával érte el azt a magas színvonalat, amit a nézőközönség az egész világon minden fellépésével megcsodál. Penny drámai interpretációja könnyet csal ki a nézők szeméből, elámítja a kritikusokat és egyenrangú társait.

A másik kilenc szintén kiváló énekessel együtt az együttes széles skálájú repertoárral rendelkezik, mint például, Nessun Dorma, Barátok amíg élünk, O Danny Boy, Granada, New York és még sok más opera és könnyűzene gyöngyszemmel.
A nézőközönség felvillanyozva és felélénkülten, mások könnyes szemekkel távoznak a koncertekről, és úgy érzik, felejthetetlen élményben volt részük.

„Penny Pavlakisnak nincs komoly versenytársa a világ színpadán, akár klasszikus- akár könnyűzenében, Penny mindkettőben csodálatos…” mondta Tycho Tamás az énekesnőről.
Bűn lenne nem megemlíteni, hogy Penny 15 éves korától a mindannyiunk által szeretett és nagyrabecsült, nem rég elhunyt Rab Elly tanítványa volt a szó legszorosabb értelmében az utolsó napig.