MÁRTONHELYI ERIKA műsorvezető

Erika így mutatkozik be: 34 éves vagyok, Muzslyán születtem, majd szüleimmel jöttünk Ausztráliába. Melbourne-ben élünk férjemmel, Ádámmal és két gyermekünkkel, Ellával és Áronnal.

Gyermekkoromtól a magyar közösség tevékeny tagja voltam. Aktív tagja voltam a Melbourne-i Gyöngyösbokréta néptánc csoportnak 25 évig. A 63. sz. Tormay Cecil Leány Cserkészcsapatban mint cserkész, majd örsvezető és segédtisztként tevékenykedtem. A cserkész nagy családon belül ismerkedtem meg jó barátommal és közös műsorvezetőnkkel, Gerecs Istvánnal.

Az ifjúsági körökben nagyobb szervezői beosztást is vállaltam a volt Rákoci Ifjúsági klubban, mint titkárnő. Legújjabban alapitó tagja és szervezője vagyok a OneHun-nak ami nem olyan rég indult be mint kisebb (és majd a jövőben nagyobb) rendezvény a Melbourne-i Magyar közösségünkben.

Jelenleg, ahol tudok családommal támogatóként veszünk részt a magyar rendezvényeken, mivel a szórakozás másodlagos fontosságú az életemben, gyermekeim nevelése után.

Eme felelős és megtisztelő felkérésnek örömmel teszek eleget, remélve egy élménydús, szép emlékkekel díszített XVI. Ausztráliai Magyar Találkozó elsöprő sikerét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.